Harsh Coat Shampoo

Specičan šampon za pse sa oštrom dlakom.

Neguje i omogućava lakše raščešljavanje ali ne omekšava dlaku. Visoka koncentracija Kolagena dlaci daje punoću, teksturu i volumen.

UPOTREBA: Koncentrovana formula. Razblažiti šampon u odnosu 1:10, zatim naneti na vlažnu dlaku psa. Ostaviti par minuta da deluje. Isprati velikom količinom vode.

PAKOVANJE:

 Dostupno u pakovanjima od 200 ml, 1 l , 5 l

AKTIVNE SUPSTANCE:

PEG-7 glyceryl cocoate, glycerin, hydrolyzed collagen, hydrolyzed keratin.

 

Crni Ruski terier domintanog izgleda,britkog uma, odaje utisak mirnog i staloženog psa koji ispunjava uvek svoj zadatak. Njegova dlaka koja je oštra zahteva i poseban tretman. Jack Russel terier mali i hiperaktivan, nekada neumoran. Često ga vidjamo da kopa, samim tim njegov tretman je na neki način zabavan jer i u kadi ne može da obuzda svoj temperament, pa je i često vlasnik okupan zajedno sa njim ali to čini zabavno čuvanje ovih malih temperamentnih drugara koji su uvek prijateljski nastrojeni. Bloop dog cosmetics je razvio formulu shodno potrebama dlake psa. Bloop harsh coat šampon namenjen je oštrodlakim rasama pasa. Visoka koncentracija kolagena dlaci daje punoću, teksturu i volumen. Blaga nota mirisa skoro neutralan. Šampon bez parabena sa kontrolisanom Ph vrednošću