Volumize shampoo

Šampon namenjen rasama pasa gde je potrebno naglasiti volumen.

 

Pogodan u primeni kod rasa pasa koji se spremaju za izložbe. Collagen neguje i omogućava lakše raščešljavanje ali ne omekšava dlaku. Visoka koncentracija kolagena dlaci daje punoću, teksturu i volumen.

Upotreba: Koncentrovana formula.Razblažiti šampon u odnosu 1:10 a zatim naneti na mokru dlaku psa. Ostaviti par minuta da deluje.Isprati velikom količinom vode.

Aktivne supstance: PEG-7 glyceryl cocoate, glycerin, hydrolyzed collagen, hydrolyzed keratin.

Pakovanje: 200 ml, 1 l i 5 l

 

Odabirom rase vlasnik na neki način iskazuje svoj karakter i to prenosi na svog ljubimca. Bison ima nezavistan duh, inteligentan je, odan, smeo i živahan. Sa njim je lako živeti jer je izuzetno veseo i samouveren. Lako ga je dresirati, uvek je spreman svima da udovolji kako bi zadobio ljubav i pažnju. Voli kada su ljudi oko njega srećni. Pudle se smatraju jednom od najinteligentnijih pasmina. Najvažnija karakteristika ove pasmine je izuzetna društvenost, zbog čega su idealni kao psi za pratnju i društvo. Smatraju idealnim psima za dom, jer pudlama ne otpada dlaka i ne linjaju se na promene godišnjih doba. Bloop dog cosmetics je razvio formulu šampona za naše umiljate ljubimce manekene. Volumize šampon iz kolekcije Bloop dog cosmetics, će vas sigurno ostaviti bez reči. Bloop volumize šampon, namenjen rasama pasa gde je potrebno naglasiti volumen. Šampon je nežne mirsine note, omogućava lakše raščešljavanje psa. Bloop volumize šampon daje izuetan efekat na dlaci uz Bloop shiny dog conditioner.